Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Schminken & Zo

· Offertes

Offertes kunnen vrijblijvend aangevraagd worden en zijn geldig tot 14 dagen na de opmaakdatum. Bij goedkeuring van de offerte ontvangt u van ons een bevestiging via de mail

· Tarieven

Alle tarieven zijn inclusief materiaal, en exclusief 21% BTW, reiskosten gelden vanaf 5 kilometer buiten Aalsmeer á € 0,29 per kilometer en eventuele parkeerkosten.

· Betaald parkeren

Deze kosten zijn altijd voor de opdrachtgever.

· Betaling

Facturen worden altijd per e-mail verzonden. Indien u deze liever per post ontvangt dan kan dit uiteraard ook. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 14 dagen na de factuur datum bijgeschreven te worden op rekening van Schminken & Zo

Wanneer u zich niet aan de betalingsverplichting houdt zal Schminken & Zo u een herinnering sturen per email. Bij alsnog niet nakomen van de betalingsverplichting wordt een incassobureau ingeschakeld. Bijkomende kosten zijn voor uw rekening.

· Tijden en Pauze

Schminken & Zo heeft recht op 15 minuten pauze bij een opdracht van minimaal 2 uur.

De schminktijden worden door de schminker strikt aangehouden, de schminker bepaalt wie er als laatste geschminkt wordt. Uiteraard is het in overleg mogelijk om langer te blijven en worden de kosten hiervoor doorberekend en zal de factuur aangepast gaan worden.

Schminken & Zo maakt tussendoor de pencelen, bakjes en sponsjes schoon.

· Wijzigingen en Annulering

Een verzoek tot wijziging in de opdracht (zoals bijvoorbeeld het aantal kinderen, tijdstip, locatie aantal uren etc.) Dient u uiterlijk 14 dagen voor de boekingsdatum door te geven via de mail van Schminken & Zo

Wilt u een andere datum plannen dan zal de offerte aangepast worden en zijn hier geen kosten aan verbonden.

Als de opdracht 24 uur voor de datum wordt geannuleerd zal Schminken & Zo 50% van de overeengekomen bedrag in rekening brengen.

Wordt de opdracht dezelfde dag geannuleerd dan brengen wij 100%van de overeengekomen bedrag in rekening.

· Aansprakelijkheid

Schminken & Zo werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn bijzonder huidvriendelijk. In enkele gevallen kan het voorkomen dat iemand allergisch reageert. Schminken & Zo is hier niet aansprakelijk voor.

Schminken & Zo bepaalt of er geschminkt kan worden, stel er is een koortslip of wondje dit niet hygiënisch, en dan kunnen wij niet schminken.

De schmink is op waterbasis en is makkelijk te verwijderen met water en zeep, het is mogelijk dat er na het schoonmaken pigment te zien is op de huid. Dit is met lotion makkelijk te verwijderen.

· Toezicht tijdens schminken

Tijdens de duur van het schminken zijn de ouders/verzorgers verantwoordelijk voor hun eigen kind. De ouders zorgen er zelf voor dat het kind plaats neemt op de schminkstoel en blijft in de buurt van het kind!

· De opdrachtgever zorgt voor:

Voldoende ruimte, licht, de mogelijkheid om tussendoor de kwasten en sponsen te reinigen.

Beschutting tegen wind en regen en of zonlicht.

Indien mogelijk een tafel en twee stoelen.

Wanneer de locatie niet aan deze voorwaarden voldoet behoudt Schminken & Zo het recht om naar een alternatief te kijken.

· Foto’s

Schminken & Zo maakt altijd in overleg met de ouders/verzorger foto’s, deze kunnen met toestemming gebruikt worden voor de website.

· Hygiëne

De gebruikte materialen zijn altijd schoon en worden tijdens het schminken ook regelmatig gereinigd