Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.117.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Patricia Spaargaren Patricia Spaargaren schreef op juli 6, 2019:
Een super geslaagd partijtje voor onze dochter Pien mede dankzij Marian en haar prachtige creaties.
wilma wilma schreef op juni 18, 2019:
Marian heeft op mijn 10 jarig feest op 15 juni 2019 de kindjes ontzettend gelukkig gemaakt met haar kunstwerken, ik hoorde later dat de kinderen niet wilde douchen anders zouden ze weg gewassen worden. De kinderen stonden ook elke keer weer in de rij! De kinderen en volwassen waren ontzettend blij met het resultaat!! En ik zou zeker Marian aanraden!!
Ilona Ilona schreef op april 25, 2019:
Op het feestje van onze dochter haar 7de verjaardag heeft Marian alle kindjes prachtig geschminkt! Er liepen mooie prinsesjes rond op het feest en ook schmink ideetjes van de kinderen zelf waren geen probleem. Ze zagen er stuk voor stuk prachtig uit! Marian is echt een aanrader als je kindjes wilt laten schminken!
Kim Kim schreef op november 5, 2018:
Afgelopen zaterdag hadden wij een thema feestje. Marian heeft ons mooi gesminkt. Van te voren hadden we wat foto's met ideeën door gestuurd zodat ze wist wat onze wensen een beetje waren. Hier had Marian een mooi creatie van gemaakt en nam echt de tijd om de puntjes op de i te zetten. We willen haar bedanken en zeker aanbevelen!!
Yvonne van Noordenburg Yvonne van Noordenburg schreef op september 15, 2018:
vanavond een familiebbq gehad. Marian pakte spontaan haar koffer vol met glittertatoos. in alle rust heeft ze iedereen blij gemaakt met hele mooie tatoos. Marian nam alle tijd voor iedereen en luisterde goed naar ieders wens. ook gaf ze advies over soort en plaats van tatoo. je bent een vakvrouw Marian. !!.. Hoop dat je nog lang daar mag gaan met je passie. groetjes Yvonne
Dorine Dorine schreef op juli 24, 2018:
Schminkenenzo heeft tijdens het eindfeest van onze school mooie creaties geschminkt bij de kinderen. Het contact met Marian is prima en snel geweest. En ze speelde met haar collega goed in op het grote aantal (450) kinderen! Voor herhaling vatbaar.
Melissa Melissa schreef op april 25, 2018:
Afgelopen zaterdag 7 april gaven mijn zusje en ik een groot feest voor onze verjaardag. Het thema was gemaskerd bal en wilden niet de hele avond met een masker rondlopen. We namen contact op met Marian of het mogelijk was om een masker te laten schminken. Gelukkig wou ze langs komen om ons te voorzien van een mooi masker. We waren met zijn 5e en ze heeft er echt iets super moois van gemaakt. De drie dames waren allemaal verschillende met passende kleuren bij de jurken. De heren waren hetzelfde aangezien zij beiden dezelfde outfit aan trokken. We zagen er allemaal prachtig uit en kregen van iedereen complimenten hoe mooi we eruit zagen. Onwijs bedankt Marian, dankzij jou waren onze outfits helemaal compleet! Zeker een aanrader voor iedereen. Groetjes, Salina & Melissa
Pauline Bois Pauline Bois schreef op maart 29, 2018:
Ben al jaren fan van Marian, ze komt standaard op de verjaardag van onze dochters schminken. Niet alleen schminkt ze geweldig, ze weet de kinderen ook goed op hun gemak te laten voelen.
Gaby Gaby schreef op maart 28, 2018:
De tweede zaterdag van september. Pramenrace in Aalsmeer. Stress in de tent. 7 dames moeten over anderhalf uur aangekleed, gekapt en geschminkt op een praam zitten. En dat schminken deed Marian voor ons. Met altijd een super resultaat. Van hondjes, naar pauwen en kaarsen, niets was te moeilijk of te gek. Heerlijk om de hele dag te horen dat je er zo tof uit ziet. En de schmink van Marian had daar een heel groot aandeel in. Marian bedankt dat je vele jaren met zo veel plezier, enthousiasme en vakkundigheid ons team hebt geholpen met jouw kunsten. Team Tam Tam 2006-2016
Iida Iida schreef op maart 28, 2018:
Marian schminkte me vroeger al prachtig als vlinder, en laatst nog voor een Halloweenfeest. Geen thema is te gek voor jou ?